Calvin Harris i vårt hem.

Så, som ni såg på straw challenge så var vårt vardagsrum ganska tomt och det är för vi hållt på och sälja vårt hus. Vi behöver absolut inte ett så stort hus och det känns såklart tråkigt men jakten på ett som passar vår familj bättre är igång. Nu är det även officiellt att det är just Calvin Harris som köpt det. Och vi har fått mycket beröm över hur vi inrett det, kanske man skulle börja med det här i sverige. Eller är det typiskt mig att kasta upp en till boll i luften. det kanske skulle vara ett kul tv program? 

 

Här kan ni läsa artikeln

la-fi-hotprop-steve-angello-20171009-photos-021.jpg

Musikhjälpen.

Hela förra veckan var det ju musikhjälpen. Jag gästade under lucianatten mellan 23-03 med Farah. Om ni inte sett det finns det på Svtplay det är bara gå in och titta. Det var såklart superkul att gästa men man får inte glömma att det verkligen är för en god orsak. Tänk så många barn som blir sålda för sexuella ändamål, jag har inte kunnat släppa den tanken sen musikhjälpen drog igång. När jag kom hem i torsdags kramade jag mina egna barn extra hårt.  

IMG_2920.jpg
IMG_2923.jpg

Vad gjorde jag egentligen i LA?

Förra veckan kom jag hem efter att ha varit i La tre veckor. Anledningen är som några av er vet för jag sa det i en live på instagram att vi sålt vårt älskade hus för att köpa ett mindre. Eftersom vi har vår bas i Stockholm är det onödigt att ett så stort hus ska stå plus att vi haft det så längeså det är dags för förändring. 

Kommer allra mest sakna detta rum. Det är även förmodligen det rum ni sett mest av! 

Kommer allra mest sakna detta rum. Det är även förmodligen det rum ni sett mest av! 

Musikhjälpen 2017

Min filosofi har alltid varit att barn ska få vara just barn under hela sin uppväxt. 
Varje minut säljs fyra barn för sexuell handel, FYRA barn och det är en ständigt växande industri.
I år arbetar musikhjälpen mot detta och jag ska vara en del av det. Jag har startat en bössa som finns HÄR  och dessutom lovar jag att dubbla upp allt som ni donerar. Så det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite ni väljer att donera, huvudsaken är att ni gör det och tar ställning mot detta. 

Fire and santa Anna in LA

Okej, så inatt bröt värsta branden ut i Bel air och tusentals människor står utan boende. Sen har det brunnit på flera ställen runt omkring där vi bor här borta. Dessutom flyger vi hem imorgon men är osäkra på om det ens går. Vi kanske blir evakuerade inatt och måste ta skydd. I och med att det är så starka och torra vindar så kan elden hoppa och hamna var som helst i princip. Usch vad obehagligt. Jag och Tully kommer sova ihop i vardagsrummet inatt för att kunna hålla koll. 

 

Vi har dessutom fått alert på våra mobiler!  

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

Born in stockholm

Innan jag åkte till LA fick jag denna härliga pälsväst. 

IMG_8706.JPG
IMG_9633.JPG
IMG_0162.JPG

Även om det är lite för varmt här i LA för att ha den på dagarna så tog jag med den för att vädret ändrar sig så mycket. Igår kväll var perfekt väder, kanske lite för varmt men ändå. Den är såååå skön! Om ni vill köpa en egen får ni 15% rabatt om ni uppger adrian15 i kassan. De har även andra snygga grejer om ni vill köpa något annat. 

Geocaching

Efersom Tully älskar att hikea och hela tiden vill göra det gjorde jag en liten twist på dagens like. Jag älskar ju Geocaching som är en app där man som användare lägger ut små grejer aka "logg" på platser som är självvalda det kan vara allt från ens favoritställe till bara en plats man går förbi. Det är en geografiskt baserad så man sätter koordinaterna för platsen och en beskrivning, om man vill kan man även skriva en liten note, sen ska andra människor logga att man varit där. 

Förutom att det är en utmaning för folk är det också ett perfekt sätt för folk att se nya platser och upptäcka sina lekfulla sinnen. Men jag använder det som en skattjakt vilket jag älskar. 

IMG_7444.JPG
IMG_0008.JPG
Solen höll precis på att gå ner så ljuset var som en dröm.

Solen höll precis på att gå ner så ljuset var som en dröm.

Escape room fox in a box LA

Något jag älskar och alltid gjort är Escape room. Det är rum som man får en bakgrundshistoria på innan man kliver in sen ska man lösa olika gåtor och pussel för att komma närmare slutförandet av uppdraget. I detta fall när jag och Tully gjorde ett i LA var det kalla kriget och en officer hade satt ut en bomb som skulle detonera om vi inte fick koden att stoppa den först. 

Jag och Tully 

Jag och Tully 

Såklart klarade vi det med 5 minuter kvar och vår instruktör var väldigt imponerad av oss. Dessutom var det ett gäng på fem personer som inte klarade samma bana som oss. Det är väldigt bra. 

På min födelsedag hade Tully ordnat med en "överraskning" som var just ett ecpare room på Västerlånggatan i Gamla stan. Katrin hängde med oss och det var hennes första gång. Till en början var hon skeptisk men sen tyckte hon precis som oss att det var superkul. Vi hade även med oss Falke haha. Hur som helst, om ni inte har något att göra en resning dag gör ett escape room ni kommer inte ångra er. Eller ge det i julklapp. Eller julfesten! 

 

Om ni uppger Isabel vid bokning får ni 20% på valfritt Escape room på Exit games

Chimi eyewear

Som ni kanske vet så älskar jag solglasögon i alla väder. Det är dels för jag har så känsliga ögon men även för att jag bara har det som vanesak. Älskar solglasögon i alla möjliga utföranden. Mina senaste favvosar är chimis alla modeller. De sitter så bra och är så coola. Om man bara vill piffa upp en grå dag som det är i LA idag. 

IMG_3831.JPG

Saknar mina små troll

IMG_0200.JPG
IMG_7664.JPG

Hatar verkligen att resa utan mina tjejer. Men har några viktiga möten och då är det ingen ide att tjejerna hänger med plus att det är skolplikt för Monday som går i åk1. Kan inte fatta att de växer så snabbt, hinner knappt med och vill bara trycka på stoppknapp för att stanna tiden. Rätt vad det är kommer de flytta hemifrån känns det som. Nä usch. Nu ska jag ta ett dopp i poolen för det är så varmt här borta. 

La Im coming for you

Sitter på planet nu, ska åka till LA. Så jäkla skönt med värme. 

IMG_1572.JPG

Dessutom ska det bli skönt att tona ner stockholmskaoset. Tar med mig Tully så ska vi skaffa nytt content till mina sociala medier och även gå på viktiga möten som kan leda till storartade planer i framtiden. Kan inte ni kommentera med vad ni vill se mer av i mina sociala medier? Gör ju detta för er och vill att ni ska vara nöjda.