ISABEL ADRIAN

"My heart is in my creativity and my passion is to always learn new things, to have the opportunity to use my mind." - IA, EH Magazine

Vad gjorde jag egentligen i LA?

Förra veckan kom jag hem efter att ha varit i La tre veckor. Anledningen är som några av er vet för jag sa det i en live på instagram att vi sålt vårt älskade hus för att köpa ett mindre. Eftersom vi har vår bas i Stockholm är det onödigt att ett så stort hus ska stå plus att vi haft det så längeså det är dags för förändring. 

Kommer allra mest sakna detta rum. Det är även förmodligen det rum ni sett mest av! 

Kommer allra mest sakna detta rum. Det är även förmodligen det rum ni sett mest av! 

Umeå you so pretty

Igår morse bar det för min del av upp norr, närmare bestämt Umeå. Eftersom jag skulle sitta nattkompis i musikhjälpen buren. 

Så jäkla fint. 

Så jäkla fint. 

Och bodde på härliga Elite hotell som är en gammal skola.  Fick en privat rundvandring som jag ska visa er sen. 

Och bodde på härliga Elite hotell som är en gammal skola. 
Fick en privat rundvandring som jag ska visa er sen. 

Musikhjälpen 2017

Min filosofi har alltid varit att barn ska få vara just barn under hela sin uppväxt. 
Varje minut säljs fyra barn för sexuell handel, FYRA barn och det är en ständigt växande industri.
I år arbetar musikhjälpen mot detta och jag ska vara en del av det. Jag har startat en bössa som finns HÄR  och dessutom lovar jag att dubbla upp allt som ni donerar. Så det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite ni väljer att donera, huvudsaken är att ni gör det och tar ställning mot detta. 

Fire and santa Anna in LA

Okej, så inatt bröt värsta branden ut i Bel air och tusentals människor står utan boende. Sen har det brunnit på flera ställen runt omkring där vi bor här borta. Dessutom flyger vi hem imorgon men är osäkra på om det ens går. Vi kanske blir evakuerade inatt och måste ta skydd. I och med att det är så starka och torra vindar så kan elden hoppa och hamna var som helst i princip. Usch vad obehagligt. Jag och Tully kommer sova ihop i vardagsrummet inatt för att kunna hålla koll. 

 

Vi har dessutom fått alert på våra mobiler!  

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more.
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more.

Onsdag i LA

Idag har jag rivit av massor av möten här borta. 
Förhoppningsvis leder det till något bra och viktigt men det är en lång process dit. Vi får se! 
Lovar att ni kommer vara de första som får veta såklart. Puss

4594165803cc3f7ffbddf4c6dc1aa549_980x0_c_85_s_v4.jpg

Used By

Ni missar väl inte att priserna i min garderob på Usedby har sänkts ytterligare? 
In och fynda. Snart kommer jag även fylla på mer. Rensar som en tok i huset i LA, Skåne och även hemma i stockholm. Man har samlat på sig mycket på 40 år hehe.

Photo 2015-06-22 14 52 26.png

Born in stockholm

Innan jag åkte till LA fick jag denna härliga pälsväst. 

IMG_8706.JPG
IMG_9633.JPG
IMG_0162.JPG

Även om det är lite för varmt här i LA för att ha den på dagarna så tog jag med den för att vädret ändrar sig så mycket. Igår kväll var perfekt väder, kanske lite för varmt men ändå. Den är såååå skön! Om ni vill köpa en egen får ni 15% rabatt om ni uppger adrian15 i kassan. De har även andra snygga grejer om ni vill köpa något annat. 

Geocaching

Efersom Tully älskar att hikea och hela tiden vill göra det gjorde jag en liten twist på dagens like. Jag älskar ju Geocaching som är en app där man som användare lägger ut små grejer aka "logg" på platser som är självvalda det kan vara allt från ens favoritställe till bara en plats man går förbi. Det är en geografiskt baserad så man sätter koordinaterna för platsen och en beskrivning, om man vill kan man även skriva en liten note, sen ska andra människor logga att man varit där. 

Förutom att det är en utmaning för folk är det också ett perfekt sätt för folk att se nya platser och upptäcka sina lekfulla sinnen. Men jag använder det som en skattjakt vilket jag älskar. 

IMG_7444.JPG
IMG_0008.JPG
Solen höll precis på att gå ner så ljuset var som en dröm.

Solen höll precis på att gå ner så ljuset var som en dröm.

Escape room fox in a box LA

Något jag älskar och alltid gjort är Escape room. Det är rum som man får en bakgrundshistoria på innan man kliver in sen ska man lösa olika gåtor och pussel för att komma närmare slutförandet av uppdraget. I detta fall när jag och Tully gjorde ett i LA var det kalla kriget och en officer hade satt ut en bomb som skulle detonera om vi inte fick koden att stoppa den först. 

Jag och Tully 

Jag och Tully 

Såklart klarade vi det med 5 minuter kvar och vår instruktör var väldigt imponerad av oss. Dessutom var det ett gäng på fem personer som inte klarade samma bana som oss. Det är väldigt bra. 

På min födelsedag hade Tully ordnat med en "överraskning" som var just ett ecpare room på Västerlånggatan i Gamla stan. Katrin hängde med oss och det var hennes första gång. Till en början var hon skeptisk men sen tyckte hon precis som oss att det var superkul. Vi hade även med oss Falke haha. Hur som helst, om ni inte har något att göra en resning dag gör ett escape room ni kommer inte ångra er. Eller ge det i julklapp. Eller julfesten! 

 

Om ni uppger Isabel vid bokning får ni 20% på valfritt Escape room på Exit games

Chimi eyewear

Som ni kanske vet så älskar jag solglasögon i alla väder. Det är dels för jag har så känsliga ögon men även för att jag bara har det som vanesak. Älskar solglasögon i alla möjliga utföranden. Mina senaste favvosar är chimis alla modeller. De sitter så bra och är så coola. Om man bara vill piffa upp en grå dag som det är i LA idag. 

IMG_3831.JPG

Saknar mina små troll

IMG_0200.JPG
IMG_7664.JPG

Hatar verkligen att resa utan mina tjejer. Men har några viktiga möten och då är det ingen ide att tjejerna hänger med plus att det är skolplikt för Monday som går i åk1. Kan inte fatta att de växer så snabbt, hinner knappt med och vill bara trycka på stoppknapp för att stanna tiden. Rätt vad det är kommer de flytta hemifrån känns det som. Nä usch. Nu ska jag ta ett dopp i poolen för det är så varmt här borta. 

La Im coming for you

Sitter på planet nu, ska åka till LA. Så jäkla skönt med värme. 

IMG_1572.JPG

Dessutom ska det bli skönt att tona ner stockholmskaoset. Tar med mig Tully så ska vi skaffa nytt content till mina sociala medier och även gå på viktiga möten som kan leda till storartade planer i framtiden. Kan inte ni kommentera med vad ni vill se mer av i mina sociala medier? Gör ju detta för er och vill att ni ska vara nöjda. 

Diabetesgalan

Det var fantastiskt ordnad gala och väldigt informativ. Visste ni att varje dag dör 5 personer i Sverige av diabetes? 

Jag hade ju graviddiabetes och det var verkligen en kamp. Kan inte ens tänka mig hur det är för de som har det ett helt liv. Det behövs i vilket fall mer kunskap och vetskap kring detta så jag hoppas ni tittade och skänkte pengar. 

Foto: Johan Jeppsson / IBL

Foto: Johan Jeppsson / IBL

Gå in och skänk pengar. Allt räknas! 

Gå in och skänk pengar. Allt räknas! 

Bamford

När det är såhär kallt ute och jag tvättar händerna för mycket blir jag hur torr som helst. 
Älskar därför dessa produkter som min vän Johanna jobbar med. Lavendel är dessutom min absoluta favorit doft så ingen är lyckligare än jag. Glöm inte att smörja in er efter att ni tvättat händerna. Det är A och O i att överleva vintern hehe! 

IMG_0864.JPG

Diabetesgalan

Idag har jag haft ett långt möte på förmiddagen och sen var det raka vägen hem, slänga i mig lunch och nu ska jag fixa i ordning mig inför diabetesgalan jag ska gå på ikväll tillsammans med Steve. Så mysigt eftersom vi sällan hinner gå på sånt här tillsammans. Sist var guldbaggen i vintras där han då även delade ut ett pris. 

bagge7solo.jpg

Jerusalem Cricket

Idag när jag skulle hoppa in i poolen hade jag förutom Tully ett annat sällskap. Nämligen denna såkallade jerusalem cricket...

IMG_4655.JPG

Det är svårt att få på bild men den är verkligen stor och framförallt så luktade den s jäkla äckligt. Helt sjukt. Så vi googlade och tydligen är det vanligt för dem att lukta konstigt. De är inte farliga men väldigt obehagliga, kändes som något från stranger things helt ärligt! 

Frånvaro i SHF

Hej, 
Ni är många som påpekat min frånvaro i de senaste avsnitten av svenska hollywoodfruar och som undrar varför jag inte är med. Till att börja med vill jag påpeka att jag läser ALLA meddelanden och blir så berörd och rörd över att ni är så många som undrar var jag tagit vägen. 

Faktum är att alla fruar är inte med i alla avsnitt. Och det handlar främst om resurserna. Det fanns varken tid eller tillräckligt med team på plats tyvärr. 

Det man också får ha i åtanke är att vi spelar in väldigt många timmar som sen klipps ner till det lilla ni får se i programmen.