ISABEL ADRIAN

"My heart is in my creativity and my passion is to always learn new things, to have the opportunity to use my mind." - IA, EH Magazine

Saknar mina små troll

IMG_0200.JPG
IMG_7664.JPG

Hatar verkligen att resa utan mina tjejer. Men har några viktiga möten och då är det ingen ide att tjejerna hänger med plus att det är skolplikt för Monday som går i åk1. Kan inte fatta att de växer så snabbt, hinner knappt med och vill bara trycka på stoppknapp för att stanna tiden. Rätt vad det är kommer de flytta hemifrån känns det som. Nä usch. Nu ska jag ta ett dopp i poolen för det är så varmt här borta. 

La Im coming for you

Sitter på planet nu, ska åka till LA. Så jäkla skönt med värme. 

IMG_1572.JPG

Dessutom ska det bli skönt att tona ner stockholmskaoset. Tar med mig Tully så ska vi skaffa nytt content till mina sociala medier och även gå på viktiga möten som kan leda till storartade planer i framtiden. Kan inte ni kommentera med vad ni vill se mer av i mina sociala medier? Gör ju detta för er och vill att ni ska vara nöjda. 

Diabetesgalan

Det var fantastiskt ordnad gala och väldigt informativ. Visste ni att varje dag dör 5 personer i Sverige av diabetes? 

Jag hade ju graviddiabetes och det var verkligen en kamp. Kan inte ens tänka mig hur det är för de som har det ett helt liv. Det behövs i vilket fall mer kunskap och vetskap kring detta så jag hoppas ni tittade och skänkte pengar. 

Foto: Johan Jeppsson / IBL

Foto: Johan Jeppsson / IBL

Gå in och skänk pengar. Allt räknas! 

Gå in och skänk pengar. Allt räknas! 

Bamford

När det är såhär kallt ute och jag tvättar händerna för mycket blir jag hur torr som helst. 
Älskar därför dessa produkter som min vän Johanna jobbar med. Lavendel är dessutom min absoluta favorit doft så ingen är lyckligare än jag. Glöm inte att smörja in er efter att ni tvättat händerna. Det är A och O i att överleva vintern hehe! 

IMG_0864.JPG

Diabetesgalan

Idag har jag haft ett långt möte på förmiddagen och sen var det raka vägen hem, slänga i mig lunch och nu ska jag fixa i ordning mig inför diabetesgalan jag ska gå på ikväll tillsammans med Steve. Så mysigt eftersom vi sällan hinner gå på sånt här tillsammans. Sist var guldbaggen i vintras där han då även delade ut ett pris. 

bagge7solo.jpg

Frånvaro i SHF

Hej, 
Ni är många som påpekat min frånvaro i de senaste avsnitten av svenska hollywoodfruar och som undrar varför jag inte är med. Till att börja med vill jag påpeka att jag läser ALLA meddelanden och blir så berörd och rörd över att ni är så många som undrar var jag tagit vägen. 

Faktum är att alla fruar är inte med i alla avsnitt. Och det handlar främst om resurserna. Det fanns varken tid eller tillräckligt med team på plats tyvärr. 

Det man också får ha i åtanke är att vi spelar in väldigt många timmar som sen klipps ner till det lilla ni får se i programmen. 

Mycket kul på gång

Förra veckan var jag på ett spännande möte på MTG. Det är mycket som händer nu. 
Lovar att ni kommer tycka det är superkul. Och lovar att berätta för er så fort jag kan också. 
 

IMG_5784.JPG

Hoppas ni har en trevlig helg och att ni njuter. För det tänker jag! 

Usedby

Nu när jag spelade in Hollywoodfruar i våras passade jag på att ta med mig så mycket som möjligt av min amerikanska garderob men för att få plats med allt behövde jag göra mig av med lite som jag hade här hemma. Därför skapade jag en garderob hos Usedby. Kika gärna in genom att trycka HÄR

 

 

IMG_1035.PNG

Halloween

Jag älskar ju verkligen att klä ut mig och act out. Ingen är gladare än jag över att mina tjejer också är lika entusiastiska inför det. Tyvärr firar man det inte lika stort i Sverige som i Usa. Folk går verkligen all in och gör om hela sina trädgårdar till och med. 

IMG_1205.JPG
IMG_1206.JPG
IMG_1207.JPG
IMG_1209.JPG
IMG_1210.JPG
IMG_1212.JPG
IMG_1211.JPG
IMG_1213.JPG

Vilken är er favorit? 

Skincity I love you

Fick en liten påfyllning med grejer från Skincity häromdagen. 

Isabel Adrian Skincity

Förutom att jag ÄLSKAR produkterna blir jag lika glad varje gång jag får de där små figurerna. 
Har samlat alla jag fått på en hylla i LA. 
 

Tully

Hej, i första avsnittet blir jag presenterad lite lätt så ni vet kanske vem jag är. Tully, har jobbat med Isabel sen i februari, så i sju månader nu och jag kan med handen på hjärtat säga att INGEN dag har varit den andra lik, så 221 olika dagar senare sitter jag här. Vid Isabels dator, i köket i deras svenska hem. 

Jag hade inte sådär jättemycket förväntningar på hur det skulle vara eftersom jag pluggat statsvetenskap och socialantropologi parallellt i fyra år. Sen fick jag denna möjlighet som ingen utbildning direkt kan ge så jag kastades (bokstavligt talat) in i detta och Isabel sparar som ni vet inte på krutet. 

Första gången jag träffade Isabel var en iskall februarimorgon (mitt i natten för mig) 06.00 utanför radiohuset. I stormande snöblåst hittade jag henne med en isglass i ena handen och en dryck i andra (hon är beroende av drickor) med ett stoooooort leende på läpparna. 

Första veckan var jag förut med i p5 morgon live även två dagar i Skåne på plåtning för mama och family living. Och sen åkte jag 8 veckor till LA för att spela in Svenska hollywoodfruar som nu rullar på tisdagar 21.00 på tv3. 

Allting går i 100000 kilometer i timmen och det finns ingen minut över till att andas. Men vi har i princip suttit ihop sen dess och man lär verkligen känna varandra. Därför tänker jag att ni har tusentals frågor som kommer till er när ni läser detta, vad äter hon till frukost? Vad är hennes favvofärg? Vad tycker hon om mig? Hur många väskor och skor har hon? Hur är det att ha vuxit upp med ADHD? Vad är bäst respektive sämst med Hollywood? osv. 

Därför tänkte vi ha ett stående inslag där jag skriver ett inlägg i veckan och ni får fråga på allt mellan himmel och jord. Har ni inget att fråga LOVAR jag att dela med mig med smaskiga historier under veckan som gått. Orkar ni inte läsa kan ni kika in på hennes youtubekanal. 

xoxo 

Tully

 

 

 

Svenska hollywoodfruar

Hoppas ni inte missat att hollywoodfruar börjat igen. 
Det är en väldigt hektisk säsong. 

Ni hittar alla avsnitt på viafree. 

Första avsnittet är det kalas för Winter och Tully som jobbar med mig anländer. Det var väldigt kul att visa henne och höra hennes reflektioner efteråt om hur det går till både bakom och framför kameran. 

Andra avsnittet tar jag hem ett medium som kanske inte levde upp till mina förväntningar riktigt och även IV med Elena. Så sjukt att vi känt varandra så länge och att hon IDAG fick sin fina dotter Luna. 

Tredje avsnittet är det dags för getaway som jag bjöd in fruarna till, vi åkte till Ojai och övernattade. Första dagen hade vi lite härlig teambuilding och sen middag, middagen kommer i nästa avsnitt. Glöm inte att titta för ni vill INTE missa det! 

 

Svenska Hollywoodfruar höst17 Gruppbild 1.jpg

Podcast

Sitter just nu med Tully och spånar. Vi funderar på att dra ihop en podcast. Jag vet att många av er lyssnade på min och Rebeccas podcast men hur skulle det vara om jag drog igång en egen? Vi har spelat in en pilot och ska släppa ett avsnitt en gång i veckan. 

Tanken är att vi ska gå igenom veckan som gått och anekdoterna men även bjuda in lite gäster. Kom gärna med önskemål. 

 

Kom dessutom just hem från en vecka i LA. Så skönt att vara hemma igen. 

Kom dessutom just hem från en vecka i LA. Så skönt att vara hemma igen.