Hur får man längre ögonfransar?

Jo det ska jag berätta! Jag fortsätter att använda produkter från Swiss Clinic som jag tidigare testat och älskar - vilket lett till att jag testat ännu en produkt. Jag har tidigare testat en roller som gör att celluliter försvinner som du kan läsa om här, jag har med testat Swiss Skin Renewal för bättre och fräschare hy, läs mer här. MEN nu ska jag prata om ögonfransar och Swiss Lashes

Det är inte bara jag där ute som vill ha längre och tjockare ögonfransar, utan många fler än så, eller hur? Det finns många olika alternativ för att få fransarna längre och fylligare, man kan använda sig av lösögonfransar och fransförlängning exempelvis. Jag tycker dock inte att dessa två alternativ fungerar då jag tycker att det sliter så fruktansvärt mycket på fransarna. Resultatet blir häller inte lika naturligt då det inte är mina äkta fransar, och det syns oftast. Det är därför jag gillar Swiss Lashes ögonfransserum som ger tjockare och längre ögonfransar på ett naturligt sätt på bara ett par veckor. 

Detta är det enda ni behöver för längre och tjockare fransar! 

Varför är detta serum så bra…? Jag har nu testat den här produkten i 28 dagar och jag kan se stor skillnad på hur mycket tjockare och längre mina fransar blivit sedan dagen då jag började använda serumet. Det är oerhört enkelt att lägga på och mina ögon har inte varit besvärade en enda gång, vilket jag har varit lite orolig över då jag har linser. Serumet har verkligen varit helt fantastiskt då mina ögonfransar inte är de tjockaste och längsta av naturen, men har nu fått en fylligare längre look när jag väljer att gå osminkad (vilket jag gör nästan varje dag). 

Jag vill med rekommendera serumet då det innehåller naturliga ingredienser, vilket är superviktigt för mig, det är också ett transparent serum. De innehåller två banbrytande aktiva ingredienser Redensyl och Biosaccharides. Redensyl vann pris på In-Cosmetics Award 2014 för sin vetenskapliga innovation där användningen av grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall. På bara 10 dagar så har Redensyl visat 214% längre ögonfransar än obehandlade fransar. Biosaccharides har i studier visat en ökad överlevnad av hårfollikarna i deras tillväxtfas med 32%. Detta serum är med godkänt och fri från prostaglandiner och parabener. 

Så här gör jag när jag använder serumet..

Först börjar jag med att tvätta av ansiktet från eventuell make up.

2.JPG

Efter du tagit bort allt smink och tvättat av ansiktet så stryker jag på serumet längst ögonfransroten. På samma sätt som du använder en eyeliner, svårare än så är det inte. För ett snabbare resultat, stryk på både på morgonen och kvällen. Var noga med att vänta till serumet har torkat innan du lägger på make up.

Swiss Lashes 6 ml kostar 1,440 kr men just nu får du serumet för endast 990 kr! Kika in HÄR för att handla eller läsa mer! Kommentera gärna om du testat produkten tidigare!!