Shoppa mina favoritmärken för upp till 80% rabatt!

Måndag morgon... Sitter ute på verandan och dricker en kopp kaffe och har nyss öppnat datorn. 

isabel a.png

Vill passa på att tipsa er om Members.com som fått en helt ny look! Detta firar de genom att ge alla sina medlemmar exklusiva kampanjerbjudanden med upp till 80% rabatt på märken som Rolex, Missoni, Louis Vuitton och Apple TV och många fler. Jag gillar att shoppa på members.com för jag tycker alltid man kan hitta snygga up to date plagg med lägre priser än vad de vanligtvis kostar. De har även grejer för hemmet och barnen och mycket mer, allt samlat på ett ställe! 

Kampanjerna börjar idag kl 12.00 och det kommer ständigt upp nya, är du lite sugen på att shoppa så klicka bara in dig HÄR, men tänk på att produkterna är begränsade, så var snabb för att göra de bästa klippen!