THE REAL TRUTH!!!

image.jpg

Ni kanske redan läst vad jag skrev på Instagram idag - men har ni inte det så kommer sanningen här:  

 

"Ahhh, känner mig nervös inför imorgon då jag hängde löst förra veckan 💃 men också eftersom jag inte kunnat lära mig och träna på min dans eftersom stackars @fredricbrunberg som är min danspartner och tränare varit så sjuk 🙈🙈😬😷 Även fast jag fått träna själv mestadels av tiden den här veckan så kommer jag göra mitt allra bästa och lite till för att inte göra er besvikna, och jag hoppas verkligen Fredric kommer kunna dansa med mig imorgon 🙏 Det har skrivits mycket i pressen om att jag ska ha bytt danspartner, och detta stämmer INTE (man ska inte tro på allt som skrivs 😜) Tobias var tvungen att komma in och dansa med mig i onsdags på vårt genrep då Fredric fortfarande var 😷. Skicka Fredric massor av krya-på-sig-hälsningar så han piggnar till"

 

puss och kram ❤️