LAST NIGHT IN ASCHBERG DIREKT

image.jpg

Igår kväll medverkade jag i Aschberg Direkt kl 22.00. För er som missade mig så kan ni se hela avsnittet här på webben. Det var många intressanta människor som satt i den soffan igår kväll. Men intressantast av alla lär ju Aschberg han själv vara, eller tycker inte ni? Bathima gillar jag med skarpt, hon gjorde en liten heja heja video tillägnat mig inför kvällens Let's Dance! Det gjorde Aschberg med för den delen. Glöm nu för guds skull inte att rösta på oss ikväll, har så mycket mer att ge. Ni röstar på 099-41409 eller sms:a ISABEL to 72400. 

Yesterday night I was in Aschberg Direkt, if you missed me you can watch the whole episode on the web. Many interesting people were there yesterday, but coolast of them all is Aschberg himself, don't you think? Bathima is pretty cool herself too, they both made me a good luck video for tonight's live show of Let's Dance! Don't forget to vote for me again tonight 099-41409 or text ISABEL to 72400. 

image.jpg
image.jpg

Some behind the scenes. 

image.jpg