Escape room fox in a box LA

Något jag älskar och alltid gjort är Escape room. Det är rum som man får en bakgrundshistoria på innan man kliver in sen ska man lösa olika gåtor och pussel för att komma närmare slutförandet av uppdraget. I detta fall när jag och Tully gjorde ett i LA var det kalla kriget och en officer hade satt ut en bomb som skulle detonera om vi inte fick koden att stoppa den först. 

Jag och Tully 

Jag och Tully 

Såklart klarade vi det med 5 minuter kvar och vår instruktör var väldigt imponerad av oss. Dessutom var det ett gäng på fem personer som inte klarade samma bana som oss. Det är väldigt bra. 

På min födelsedag hade Tully ordnat med en "överraskning" som var just ett ecpare room på Västerlånggatan i Gamla stan. Katrin hängde med oss och det var hennes första gång. Till en början var hon skeptisk men sen tyckte hon precis som oss att det var superkul. Vi hade även med oss Falke haha. Hur som helst, om ni inte har något att göra en resning dag gör ett escape room ni kommer inte ångra er. Eller ge det i julklapp. Eller julfesten! 

 

Om ni uppger Isabel vid bokning får ni 20% på valfritt Escape room på Exit games