Geocaching

Efersom Tully älskar att hikea och hela tiden vill göra det gjorde jag en liten twist på dagens like. Jag älskar ju Geocaching som är en app där man som användare lägger ut små grejer aka "logg" på platser som är självvalda det kan vara allt från ens favoritställe till bara en plats man går förbi. Det är en geografiskt baserad så man sätter koordinaterna för platsen och en beskrivning, om man vill kan man även skriva en liten note, sen ska andra människor logga att man varit där. 

Förutom att det är en utmaning för folk är det också ett perfekt sätt för folk att se nya platser och upptäcka sina lekfulla sinnen. Men jag använder det som en skattjakt vilket jag älskar. 

IMG_7444.JPG
IMG_0008.JPG
Solen höll precis på att gå ner så ljuset var som en dröm.

Solen höll precis på att gå ner så ljuset var som en dröm.