P5 Sthlm

Idag startade jag dagen på p5 morgon med Farzad och Titti som sagt.
Det blev både lite snack om vad jag har i min bil och hur vår tomt ser ut i LA.
Om ni vill lyssna kan ni trycka på länken nedan: 

Eftersom varken det jag har i min bil eller mitt senaste projekt hör till vanligheterna tog det inte särskilt länge innan det blev skriverier. 

 

 

Isabel Adrian redo för katastrof:
”Jag är en hoarder”

Får helikopterkörkort av Steve Angello
Isabel Adrian började med ett jordbävningskit.
Nu fyller ”Hollywoodfruar”-profilen bilen med utrustning – och tar helikopterkörkort.

– Man kan titta på alla katastroffilmer. De som överlever är de som har helikoptrar och plan, säger hon till Nöjesbladet.

Isabel Adrian, 39, är inte enbart ”Hollywoodfruar”-profil, designer och producent. När apokalypsen kommer – eller en vanlig snöstorm – kommer hon också att vara en överlevare.

Adrian, som har barn tillsammans med housestjärnan Steve Angello, har varit med om att deras hus i Los Angeles förstörts i en storm. Nu bor paret i Stockholm, med mindre jordbävningsrisk, men familjens krisutrustning bara växer och växer.

Isabel Adrian: ”Anammat det amerikanska”

– Jag tror att jag har anammat det här amerikanska, för där måste barnen ha ett jordbävningskit när de går till skolan. Omedvetet har jag gjort detta i Sverige, säger den svenska tv-profilen i en radiointervju med P5 Morgon.

Isabel Adrian tackar inte sin medverkan i ”Expedition Robinson” för överlevnadsdrivet. Tv-programmet har snarare krånglat till det, då hon inte klarar att dricka varmt vatten längre. Därför har Adrian köpt speciella flaskor som håller kylan.

Vad Isabel Adrians krisutrustning innehåller? Dels jordbävningskitten, med ombyten, foton av familjen, vatten och ätbart. Dessutom finns det mer snacks, regnstövlar och -jackor, skridskor (!), termooveraller och vantar.

– Det har bara addats på, tills jag insett att jag är en hoarder – eller bara väldigt bra förberedd, säger Isabel Adrian till P5 Morgon.

För Nöjesbladet berättar Isabel Adrian att en kompis fick henne att se det ovanliga.

– Jag hade inte sett det själv, förrän jag öppnade bakluckan och en kompis sa: ”Shit, vad kittad du är! Ska du hajka eller nåt?”.

Vad tycker då Steve Angello och barnen om katastrofberedskapen?

– De är nog väldigt glada över att jag har det här. När de är med mig, är det som att ha en jättestor handväska, säger Isabel Adrian till Nöjesbladet.

Adrian tar körkort för helikopter

Om inte välutrustad bil eller skridskor räcker till – då är det kanske säkrast att flyga. Det fixar snart supermorsan Adrian, som ska ta helikoptercertifikat. 

– När jag var yngre drömde jag om att bli pilot. I julas fick jag en kurs av min man, så nu ska jag verkligen ta det där körkortet. Vi har flugit mycket och jag har redan mycket flygtimmar, så nu fortsätter jag på min bucket list, säger Isabel Adrian till Nöjesbladet.

Har helikoptern något med överlevnadskiten att göra?

– Inte direkt, men det vore kul att kunna flyga sin familj – och ifall det händer nånting kan man rädda dem. Man kan titta på alla katastroffilmer. De som överlever är de som har helikoptrar och plan. Det finns en helikopterplatta i närheten på Söder, säger Isabel Adrian.
Av: Rebecka Ljung

 

 

Xoxo #isabeladrian