Web site down

Ni kanske har märkt att min hemsida legat nere senaste veckan och det har minst sagt varit ett projekt att få upp den igen men nu äntligen är vi uppe igen.

Vi kommer dessutom börja med nytt upplägg där förutom att inläggen kommer skrivas delvis på svenska men även på Engelska, kommer Tully som jobbar med mig skriva ett inlägg i veckan om "livet med mig", eftersom att vi umgås så tätt inpå varje dag kommer hon kunna skriva om diverse anekdoter.  


Okay, so maybe you are aware that my website was totally down for the past week and finally I managed to (semi) fix it so now we're up and running again yaaay! 

We are also gonna have a new approach on the blog where Tully that works with me everyday, is gonna write a post about stuff that happens in my life once a week. Besides that we're gonna write in English as well since I have a lot of readers and followers all around the world. 

Don't forget to follow be around on my other social media: Isabeladrian  XoXo

Don't forget to follow be around on my other social media: Isabeladrian

XoXo