Coachella coming up

Haft så mycket senaste dagarna eftersom Steve anlänt och det är mycket som ska fixas, särskilt innan Coachella, som drar igång på fredag. Detta år ska jag med både helgerna och det ska vara superfint väder så ska plocka ihop riktigt härliga outfits och visa er såklart. Ska någon av er dit?


 

Had so much these past days. Theres a lot to prepare both with the house and then Steve also arrived to LA. On Friday we are going to Coachella, this year I'm gonna be there both weekends and the weather is supposed to be super nice so I'm gonna pick out some cute outfits and show you guys. I anyone of you going? 

Me and steve the second day 2011 

Me and steve the second day 2011 

Coachella 2011 the first day wearing my favourite "coachella-top" 

Coachella 2011 the first day wearing my favourite "coachella-top" 

 

 

Me and Masha on our way to Coachella 2012 

Me and Masha on our way to Coachella 2012