Gunilla Perssons hus i brand

Igår natt LA-tid brann Gunilla Perssons hus ner. Även om vi haft våra duster genom åren så beklagar jag djupt och kan knappt tänka mig hur det känns att stå utan hus och tillhörigheter. Tack och lov så klarade sig hela familjen oskadd vilket enligt mig är det viktigaste.

Men det är alltid läskigt och tråkigt när katastrofer som denna drabbar människor man på något sätt interagerar med. Givetvis är Gunilla med familj välkomna att tillbringa nätterna här fram tills de är på benen igen. Och även om det finns annat jag kan bidra med eller göra för att underlätta situationen för henne så gör jag det. Såklart. 

 

Länkar en artikel för er som vill läsa mer detaljerat om vad som hänt:

  • "http://www.nbclosangeles.com/on-air/as-seen-on/Pacific-Palisades-House-Fire_Los-Angeles-419380024.html"