A saviour in life

Det finns ju inga sätt att helt dölja en natt med dålig sömn eller en vår med stress där man sprungit mellan möten och produktioner med andan i halsen. Däremot finns det bra försök. En av mina största favoriter är ampullerna från Babor som skincitys grundare Annica introducerat mig för. De finns i olika utföranden och jag blandar lite. Sen kör jag även pads under ögonen. Ser man piggare ut i spegeln utan smink så blir man det oftast. Padsen gör under när man vaknar upp med påsar. 


Theres no actual way to hide a night of bad sleep or a spring filled with running in-between meetings and productions. But theres good tries. One of my favourite things in my bathroom is the ampulls from Babor that Annica introduced me to. They have different ones and i normally mix a few. What I also do when Im extra tired is that i do eye pads - they do a lot for tired people.