Idrott utan gränser

Jag har fått äran att imorgon vara en del av en jury på en danstävling anordnad av Idrott utan gränser. Jag träffade grundaren Admir igår morse för att höra mer om organisationen och de jobbar varje dag med att lyfta ungdomar i livet. De gör ett fantastiskt jobb och jag är hedrad över att få vara en del av det. Ni vet ju att jag haft det jobbigt i min ungdom och det finns inget jag hellre vill än att hjälpa till med särskilt eftersom jag har två småtjejer hemma som jag vill ska via upp i en trygg värld. 

Så, jag kommer åka till Södertälje stadshus tidigt imorgon för att döma denna danstävling som 15 olika skolor kommer bidra i tillsammans med bland annat HMs VD. Kommer fota så mycket jag bara kan så ni också kan få se! 

Love Isabel! 

Jag och Admir (grundaren av idrott utan gränser) 

Jag och Admir (grundaren av idrott utan gränser)