Svenska hollywoodfruar

Hoppas ni inte missat att hollywoodfruar börjat igen. 
Det är en väldigt hektisk säsong. 

Ni hittar alla avsnitt på viafree. 

Första avsnittet är det kalas för Winter och Tully som jobbar med mig anländer. Det var väldigt kul att visa henne och höra hennes reflektioner efteråt om hur det går till både bakom och framför kameran. 

Andra avsnittet tar jag hem ett medium som kanske inte levde upp till mina förväntningar riktigt och även IV med Elena. Så sjukt att vi känt varandra så länge och att hon IDAG fick sin fina dotter Luna. 

Tredje avsnittet är det dags för getaway som jag bjöd in fruarna till, vi åkte till Ojai och övernattade. Första dagen hade vi lite härlig teambuilding och sen middag, middagen kommer i nästa avsnitt. Glöm inte att titta för ni vill INTE missa det! 

 

Svenska Hollywoodfruar höst17 Gruppbild 1.jpg