Tully

Hej, i första avsnittet blir jag presenterad lite lätt så ni vet kanske vem jag är. Tully, har jobbat med Isabel sen i februari, så i sju månader nu och jag kan med handen på hjärtat säga att INGEN dag har varit den andra lik, så 221 olika dagar senare sitter jag här. Vid Isabels dator, i köket i deras svenska hem. 

Jag hade inte sådär jättemycket förväntningar på hur det skulle vara eftersom jag pluggat statsvetenskap och socialantropologi parallellt i fyra år. Sen fick jag denna möjlighet som ingen utbildning direkt kan ge så jag kastades (bokstavligt talat) in i detta och Isabel sparar som ni vet inte på krutet. 

Första gången jag träffade Isabel var en iskall februarimorgon (mitt i natten för mig) 06.00 utanför radiohuset. I stormande snöblåst hittade jag henne med en isglass i ena handen och en dryck i andra (hon är beroende av drickor) med ett stoooooort leende på läpparna. 

Första veckan var jag förut med i p5 morgon live även två dagar i Skåne på plåtning för mama och family living. Och sen åkte jag 8 veckor till LA för att spela in Svenska hollywoodfruar som nu rullar på tisdagar 21.00 på tv3. 

Allting går i 100000 kilometer i timmen och det finns ingen minut över till att andas. Men vi har i princip suttit ihop sen dess och man lär verkligen känna varandra. Därför tänker jag att ni har tusentals frågor som kommer till er när ni läser detta, vad äter hon till frukost? Vad är hennes favvofärg? Vad tycker hon om mig? Hur många väskor och skor har hon? Hur är det att ha vuxit upp med ADHD? Vad är bäst respektive sämst med Hollywood? osv. 

Därför tänkte vi ha ett stående inslag där jag skriver ett inlägg i veckan och ni får fråga på allt mellan himmel och jord. Har ni inget att fråga LOVAR jag att dela med mig med smaskiga historier under veckan som gått. Orkar ni inte läsa kan ni kika in på hennes youtubekanal. 

xoxo 

Tully