Guldtuben, Berns och Mammagala

Guldtuben.. Guldtuben hölls på Annexet i år och det har varit mycket skriverier om galan månaderna innan den gick av stapeln men det var oavsett jätteroligt att få dra ihop gänget! Jag gick tillsammans med Thomas Sekelius, Jasmine Gustafsson, Chloé Lillo, Julia Malm, Rebecka Sekelius och Fredric Brunberg. Vilket team vi var! Jasse är ju numera utbildad MUA och gud vad duktig hon är? Hon gjorde hela min sminkning på ca 30min och jag blev så sjukt imponerad! 

Guldtuben berns 2018 isabel adrian angello

Efter att jag hade varit i Galleriet mötte upp gänget på Berns Hotel och som alltid var de helt underbara och hade hjälpt till med ett rum. Älskar verkligen att vara där, personalen är alltid så service minded och hjälpsamma. Så verkligen ett super stort tack till Sofia som är Head of Events som alltid ställer upp och till Victor, Anna och Patricia som jobbade i receptionen! Fick höra av min publicist Julia som var på plats innan mig att receptionen hade varit guld och hjälpt till att underlätta mitt i galastressen haha! 

Guldtuben berns 2018 isabel adrian angello

Utöver Guldtubengänget hade vi även IT-gruppen på plats vilket består utav tre st otroligt duktiga fotografer och filmare. IT-gruppen står för majoriteten av alla bilder från både guldtuben men också från mitt vernissage som jag hade här om veckan. Hela gänget är verkligen otroligt duktiga!

Guldtuben berns 2018 isabel adrian angello

Klänningen kommer ni få se mer bilder av på min instagram och den är från Zetterberg Couture. Jag hade 4st från dem som jag stod och valde mellan men tillslut landade jag på denna. Kändes nästan lite Carrie Bradshaw över den och jag blev så nöjd med mitt val. Velade mellan denna och kjolen jag hade på mig på Mammagalan dagen efter. Älskar även mina fransar och hur de ramar in ögonen så himla snyggt. Som alltid är det fina Gabriella som äger Sweed Lashes som skickat dem till mig! Jag, Thomas, Chloé, Julia, Rebecka och Jasse använder enbart Sweed Lashes så ni kan ju förstå hur sjukt fina dem är!

Gultuben Berns 2018 Isabel Adrian Angello

En tyst minut för mitt crew som killed it i Berns entre? Tror att nästan alla kläder kom från Presskontakterna, fina Johanna hos dem är alltid mer än hjälpsam! Denna bild kommer även från IT-gruppen och ni kan följa dem för mer bilder på @danijelska, @_raalo och @rhumbotan! 

Guldtuben 2018 berns isabel adrian angello

Riktigt härligt med en staycation och ännu härligare att den var på Berns Hotel! Beställde upp en brunch innan jag bytte ut Gultuben blåsan till Mammagalan outfiten. Mammagalan gick jag på tillsammans med vackra Bahar Pars och så här såg vi ut på söndagen.

Mammagalan 2018 Bahar Pars Isabel adrain angello

Som jag nämnde tidigare så var denna kjol även från Zetterberg Couture och om jag får säga det själv var vi båda stunning. 

Kramar Isabel